De Modelspoorclub Oost Brabant toont van 26 december tot en met 6 januari haar modelspoorbanen tijdens het evenement Museum in Wintersfeer in het Klok en Peelmuseum te Asten. Uiteraard is daar ook onze nieuwe modelbaan TURF te zien. Op deze baan laten we zien hoe het turfsteken in de Deurnese Peel heeft plaatsgevonden tussen ca. 1850 en 1940. Onze leden geven bij de baan uitleg.

Maar ook onze banen Triorama, Houthuizen, het (oude) station van Deurne en de Waterlift zijn werkend te zien. Kinderen mogen op enkele banen zelf de treinen besturen en voor de wat oudere jeugd is er een speurtocht en een rangeerbaan met opdrachten. Onze modelspoorbanen staan opgesteld in de Orangerie in de tuin van het museum. De modelbanen zijn dagelijks te bewonderen van 12:00 – 17:00 uur.

Kijk voor meer informatie:
Over onze modelbanen op de website www.modelspoorcluboostbrabant.nl en
Voor de adresgegevens, de toegangsprijzen en de openingstijden van het Klok en Peelmuseum op www.museumklokenpeel.nl