Zorgen voor het kind van je broer, zus, familie of bekenden als dat nodig is; wist je dat dat ook pleegzorg is? Voor sommige kinderen die (tijdelijk) niet thuis kunnen wonen is opvang binnen hun netwerk niet mogelijk. Voor die kinderen zoekt Combinatie Jeugdzorg naar een (bestands)pleeggezin. En dat kan heel lastig zijn. Want een kind past niet zomaar in ieder gezin. Nieuwe pleegouders blijven daarom hard nodig. Ook in onze regio. Heb jij weleens nagedacht of pleegzorg iets is voor jou?

Pleegzorginformatieavond
Bibliotheek Dommeldal draagt pleegzorg een warm hart toe en wil helpen met de zoektocht naar nieuwe pleegouders. Daarom organiseren zij samen met Combinatie Jeugdzorg op maandag 12 november van 20.00 tot 22.00 uur een informatieavond op hun locatie in Geldrop (Heuvel 94). Tijdens deze avond worden alle kanten van pleegzorg op een heldere en realistische manier belicht en vertelt een ervaren pleegouder uit deze regio over de eigen ervaringen.

Aanmelden
Vrijblijvend aanmelden voor deze informatieavond kan via (040) 245 19 45 of triangel@combinatiejeugdzorg.nl. Ook kun je via dit nummer of e-mailadres een informatiepakket aanvragen.

Meer weten over pleegzorg?
Op www.supergewonemensengezocht.nl en www.combinatiejeugdzorg.nl vind je meer informatie over pleegzorg inclusief filmpjes en ervaringsverhalen van voormalige pleegkinderen, pleegouders en ouders.