Op Zaterdag 3 november is er vanaf 11.30 uur een lezing in de Dementheek Geldrop door mw. Ingrid Tournoij. De lezing gaat over gedragsverandering bij mensen met dementie. De lezing is in de Bibliotheek in Geldrop, op de 2e verdieping in de Grote Zaal, Heuvel 94 in Geldrop. Er is voldoende parkeergelegenheid achter de Bibliotheek.

Aanmelden
De toegang is € 2,00. U kunt aanmelden via mail: aanmelding@levgroep.nl (o.v.v. lezing geriater). Maar ook per telefoon: 06-81518014

Ingrid Tournoij
Dokter Ingrid Tournoij werkt als geriater in het St. Anna ziekenhuis in Geldrop. Zij weet dus veel over dementie.
Bij de lezing (voor mantelzorgers en familie) vertelt ze over hoe je omgaat met de gedragsverandering die vaak voorkomt bij een familielid, huisgenoot of cliënt met dementie. Ook geeft dr. Tournoij tips en uitleg over hoe je het beste communiceert met iemand met dementie.

Dementheek
De Dementheek Geldrop is te vinden op de 2e verdieping van Bibliotheek Dommeldal, vestiging Geldrop. U kunt er terecht voor informatie en een luisterend oor en u kunt er diverse materialen lenen. Bij de Dementheek krijgen mensen die in het dagelijkse leven met dementie te maken hebben, hulp bij het omgaan met de gevolgen van deze ziekte. Mantelzorgers, professionals maar vooral ook mensen met dementie zijn er welkom. De Dementheek is 2x per week open, iedere dinsdagmiddag van 14.00 – 17.00 uur en iedere zaterdag van 11.00 – 14.00 uur.