Te bezichtigen vanaf 24 augustus in Galerie De Ruimte. Vernissage op zondag 26 augustus – 15.00 uur. Het nieuwe kunstseizoen gaat van start!

Galerie De Ruimte doet de aftrap van het nieuwe kunstseizoen met een vernissage van expositie ‘Ruimte voor Kunst’ op zondag 26 augustus – 15.00 uur. Kunstenaars en galeriehoudster Sigrid Rhemrev-Bontenbal nodigen van harte uit om met een drankje in de hand de nieuwe kunstcollectie te komen bekijken.

Nieuwe kunstcollectie
Voor de trouwe bezoekers van de galerie zijn er oude bekenden met nieuwe kunstwerken, maar ook geven wij weer aan nieuwe kunstenaars de ruimte. Zoals altijd brengen wij een tentoonstelling met een grote verscheidenheid aan kunstvormen: beelden van keramiek, brons, glas, cortenstaal en schilderijen van abstract tot realistisch.

Agenda
Er staan een paar mooie workshops op de agenda. Niets leukers dan plannen maken en je ergens op verheugen! Reserveer nu zodat je zeker bent van een plaats! We hebben vaak maar mogelijkheid voor een beperkt aantal deelnemers. Wil je op de hoogt gehouden worden over onze activiteiten? Meld je dan aan voor de actualiteitenbrief via www.galeriederuimte.nl óf mail naar info@galeriederuimte.nl

Algemene gegevens
vrij. / zat. 14.00 – 17.00 uur en zon. 13.00 – 17.00 uur / overige dagen op afspraak.
Molenstraat 2 – oude postkantoor – www.galeriederuimte.nl
Toegang expositie/parkeren gratis (privéparkeerplaats achter het hek).

Over de kunstenaars
De keramische en bronzen beelden van Lei Hannen zullen je verrassen. De serie paarden en stieren zijn een en al kracht en beweging. De vele studiereizen van Lei naar de Oosterse wereld laten ook hun sporen achter in deze bijzondere sculpturen.

Angelika Poels stelt de selfiecultuur aan de kaak met haar abstracte, kleurrijke serie schilderijen genaamd ‘From Selfie To Art’.

Hannie Rieuwerts is een gerenommeerd kunstenares in de aquarelwereld. Ze weet in haar aquarellen, als geen ander, het licht weer te geven. ‘De kleur van de schaduw’ zou een ondertitel kunnen zijn voor vele van haar werken.

Martie van der Velden schildert het liefst een hele story op het paneel. Stories over geschiedenis en hedendaagse zaken worden op een unieke ‘realistisch impressionistische’ manier op het doek verbeeld.

Geert Verstappens bronzen beelden staan symbool voor het leven. “Als de wereld volmaakt was dan hoefde ik alleen een volmaakt ronde bol te maken”. Heel kenmerkend voor de abstracte sculpturen zijn de mooie kleuraccenten die Geert met zijn technieken op het brons patineert.